Website
Let op! Sommige vacatures zijn mogelijk niet meer zichtbaar.

Bedrijfsinformatie

A part of the Hilding Anders family...

Sinds 1939 stelt Hilding Anders zich ten doel om mensen een goede nachtrust te bezorgen. Wat begon in een timmermanswerkplaats in het zuiden van Zweden, is uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven in de beddenbranche. Hilding Anders is er trots op om bedden en matrassen te leveren voor ieders behoeften: van de meest elementaire tot de meest exclusieve, van Scandinavië tot in Azië.
 

Het hoofdkantoor van Hilding Anders is gevestigd in Zweden, maar 7.000 medewerkers werken verspreid over 40 markten in de hele wereld en zij bepalen de concurrentiekracht van de onderneming. Met hun vakmanschap geven zij inhoud en vorm aan succesvolle merken en uitgebreide private label-concepten. Hoewel de bedrijven van Hilding Anders verschillende achtergronden hebben, delen zij de passie om voor steeds meer mensen een goede en gezonde nachtrust mogelijk te maken.
‘Giving the world a good night’s sleep’, dat is ons doel. Met een doelgroep van een paar miljard mensen, hebben we de hulp nodig van toegewijde collega’s om dit doel te bereiken. We zijn altijd op zoek naar gedreven, ambitieuze mensen om ons team te versterken. Mensen met een ondernemende, nieuwsgierige geest, en bereid om tot het uiterste te gaan. In ruil hiervoor beloven we een baan waarin geen dag hetzelfde is, bij een bedrijf met de reikwijdte van de hele wereld.
 

Hilding Anders Nederland vertegenwoordigt de merken Pullman, Eastborn, Jensen en Carpe Diem.


Momenteel zijn er geen campagnes actief op deze site.