Alle vacatures Print Solliciteer
EnglishNederlands

Vacature: Teamleider Customer Support

Plaatsingsdatum 27-07-2017 Functiecategorie Commercieel - Ondersteunend / S...
Standplaats Vroomshoop Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Een prima basissalaris
Teamleider Customer Support – fulltime – Vroomshoop
Bezit jij de nodige dosis lef om onze Customer Support medewerkers aan te sturen en de kwaliteit van de werkzaamheden te boosten? Realiseer je droom en ondersteun ons als Teamleider Customer Support.

Giving the world a good night’s sleep

Een missie waar we trots op zijn: consumenten voorzien van een goede nachtrust. Dit doen wij middels exclusieve slaapsystemen en een combinatie van vakmanschap en innovatie. De afdeling Customer Support realiseert samen met de afdeling Customer Relations onze verkoopdoelstellingen.

Geef onze verkoopdoelstellingen een boost: de functie
Als Teamleider Customer Support ben je verantwoordelijk voor een team van ongeveer vijf Customer Support Employees. Samen met hen stimuleer je de verkoopactiviteiten en zorg je voor optimale serviceverlening richting onze klanten en consumenten. Je hebt daarin een leidinggevende rol; je coacht je team dagelijks en ondersteunt ze bij het uitvoeren van taken. Daarnaast heb je dagelijks overleg met de Customer Relations Manager over de te verwachten artikelen, planning en mogelijke obstakels. Het doel? Een bijdrage leveren aan het realiseren van onze verkoopdoelstellingen.

Enkele verantwoordelijkheden:
 • Het maken van een vertaalslag van bedrijfsdoelstellingen naar afdelingsdoelen.
 • Het verbeteren van de inzet, processen en werkzaamheden van je afdeling.
 • Het minimaliseren van verkoopgerelateerde klachten met commerciële oorzaken.
 • Het coördineren van werkzaamheden, waarbij je anticipeert op verkoopontwikkelingen en efficiënt reageert op signalen die invloed hebben op onze verkoopdoelstellingen (o.a. volume, orderafwikkeling en bestelpatronen).
 • Het behartigen van personeelsbelangen, zoals verlof, arbeidsongeschiktheid, personeelsplanning, opleiding en performance management, en de daarbij horende administratie.

Slaapbuddies; ben jij de ervaren coach die wij zoeken?
Jouw commerciële instelling maakt dat je initiatief toont en op actieve wijze bijdraagt aan het succes van je team. Jouw stijl van leidinggeven karakteriseert zich door enthousiaste, resultaatgerichte coaching. Doelstellingen behaal je niet alleen; jij weet anderen te motiveren zodat deze samen worden behaald. Problemen los je efficiënt op, waarbij je altijd de kracht van andere afdelingen combineert voor het beste resultaat.

Jouw achtergrond:
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie.
 • Je bezit kennis van relevante bedrijfsprocessen binnen een commerciële werkomgeving.

Time to wake up; ons aanbod
Hilding Anders is trots op haar transparante en open communicatie. We zijn altijd op zoek naar nieuw talent met een passie voor een goede nachtrust. Binnen een informele werkomgeving worden samen alle succes gedeeld. We zijn ambitieus. Waarin zich dat uit?
 • Een prima basissalaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsbonus
 • Een waanzinnige werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief
 • De mogelijkheid om een langdurige loopbaan op te bouwen

Weet jij de prestaties van je team naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer dan door je cv en motivatiebrief op te sturen via de 'Solliciteer' button Slapen doe je immers beter als je jouw droombaan hebt.

Meer weten over deze uitdaging? Bel dan met onze HR-afdeling via 0546-666754.

Over ons
Hilding Anders is wereldleider in bedden, en niet zomaar. Als grootste beddenproducent van Europa en Azië, hebben we een hoofdkantoor in Malmö, Zweden. Vandaag de dag zijn we

actief in meer dan 40 landen, waar meer dan 7000 medewerkers dag en nacht werken aan het realiseren van een goede nachtrust van onze consumenten. Exclusieve merken en private labels, zoals Pullman, Eastborn, Carpe Diem Beds en Jensen, dragen bij aan onze missie: marktleider zijn in slaapsystemen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Ondersteunend / Support / Helpdesk
Branch(es) Detailhandel / Groothandel
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Vroomshoop, Manager Customer Support, Teamleider, Sales.

Contactgegevens

Contactpersoon HR Afdeling
Telefoon 0546-666754

Vestigingsplaats

Solliciteer